onsdag 29 juni 2011

Tur att man har sina vänner

Sommar ute, och flera veckor (2,5) kvar till semester, och mitt tålamod börjar tryta. Jag är lättretlig och det kryper i kroppen. Men precis i tid innan bristningsgränsen är nådd, och jag går bärsärk på jobbat, så brukar Louise skicka en länk till nått kul på MSN, eller så säger Sofie nått knäppt. Här om dagen visade Jens den här, och jag har lovat Sofie att den dag det händer för mig ska jag inte kasta datorn åt hennes håll.

söndag 26 juni 2011

En vecka kvar!!

Om en vecka kommer vi hem med valpis. Jag vet att det är därför jag känner mig rastlös och har lite lite tålamod med oliktänkande, för att jag bara går och väntar. Och längtar.
Midsommar var i alla fall lovely. vi var som vanligt upp till vännerna i Skellefteå, och deras vänner. De är också oliktänkande, men på ett bra sätt. Man blir lite roligare och smartare när man är med dem, ingen som försöker krympa en och pressa in en i en form som man inte passar i.
Ibland tror jag att jag har en försenad tonårsrevolt, för jag tänker så himla mycket på det där med att få vara vem man vill och att gå sin egen väg. Det brukar vara extra starkt på våren/sommaren. Sen på hösten och vintern går min inre tonåring i ide, som björnen. Om jag lyssnar en extra gång på It takes a fool to remain sane, så kanske jag klarar av morgondagen på jobbet.

torsdag 23 juni 2011

Fullmäktige i måndags

Japp, jag vet att jag redan har skrivit om detta på Facebook, men det är faktiskt värt att ta upp igen. Och till min stora glädje är det inte bara jag som vill skriva om detta, utan även Jörgen på tidningen, så här kommer samma historia, men sett ut hans ögon. Det är egentligen bara sista stycket i artikeln som är rolig, resten av fullmäktige var faktiskt ganska tråkigt.
http://allehanda.se/start/solleftea/1.3625265-sval-budgetdebatt-i-solleftea
Man kanske inte skall vara skadeglad, men det var faktiskt riktigt kul. Det gjorde hela dagen värt det.

onsdag 22 juni 2011

Hej igen, bloggen!

 

Det var ju extremt länge sen jag skrev nått, men nu kollade Louise, Ola och jag på  Sucker Punch, och då kom jag ihåg att jag har skrivit om den förut. 
Jag kunde absolut se de feministiska motiven i den. Du måste hitta din styrka och göra upp med dem som förtrycker dig för att bli fri. 
Sen var det ju ett starkt kristusmotiv också på slutet om att offra sig för att andra skall kunna leva. 
Den innehöll också ett sjukt bra visdomsord, som jag skulle ha på enkronorna om jag blev kung:
If you don't stand up for something, you will fall for anything. 
Får se om jag får lite bättre rutin på skrivandet nu...
Tjing!